UWV

Naar werk

Wat is het traject ‘Naar Werk’?

Tijdens het traject ‘Naar Werk’ gaat een van de consulenten van Zorg om Werk uit IJsselmuiden samen met jou op zoek naar een betaalde baan. Hij of zij begeleidt het hele traject: van het zoeken naar vacatures totdat jij je thuis voelt op je nieuwe werkplek. Dit is ideaal op het moment dat jij een Wajong hebt en een modulair werktraject wil volgen om te re-integreren.

Het traject ‘Naar werk’ in de praktijk

In het ‘Naar Werk’ modulair werktraject ligt de focus volledig op het vinden van een passende baan. Een ervaren re-integratieconsulent zal zoeken naar geschikte vacatures en deze met jou bespreken en je eventueel voorstellen bij de werkgever. Natuurlijk gebruiken we bij het zoeken naar een passende baan de beschikbare technologie, maar de matching blijft wat ons betreft altijd mensenwerk. Zeker als jij door lichamelijke redenen een Wajong hebt gekregen en daardoor een modulair werktraject nodig hebt. Naast het zoeken naar passende vacatures heeft Zorg om Werk ook een groot netwerk van werkgevers, waar potentiële nieuwe werknemers kunnen worden voorgesteld. Verder zal jouw consulent samen met jou een cv opstellen, je sollicitatiebrief checken of meegaan naar een sollicitatiegesprek. Zo werk je samen met jouw persoonlijke consulent aan het re-integreren naast je Wajong.

Een ‘Naar werk’-traject gebaseerd op wie jij bent

Het ‘Naar Werk’-traject wordt op maat aangeboden, dus de invulling ervan wordt afgestemd op jouw situatie. Ook als er een baan gevonden is, laat de consulent jou niet aan je lot over. Hij of zij zal er alles aan doen om alles soepel te laten verlopen, totdat jij je thuis voelt op je nieuwe werkplek. Dit is het fijne van een modulair werktraject. Een Wajong is ideaal te combineren met een modulair werktraject. Het laat zien dat jij wilt werken naast je Wajong, wat goed staat op je cv. Jouw consulent kan speciale Wajong vacatures in Utrecht en elders in het land vinden, die aansluiten op jouw wensen en kwaliteiten.

Zet je beste beentje voor

Ben jij klaar voor om aan de slag te gaan met een modulair werktraject? Dan is het ‘Naar werk’-traject iets voor jou! Dit modulair werktraject is te volgens als je een Wajong of een ander type uitkering hebt. Zo kun je toch naast je Wajong geld bijverdienen en nieuwe werkervaring opdoen. Bel ons op 038-4538600 en maak een afspraak voor een kennismaking.

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.