UWV

Naar werk

Wat is een Naar Werk traject?

Tijdens een Naar Werk traject gaat een re-integratieconsulent van Zorg om Werk samen met jou op zoek naar een betaalde baan. Hij of zij begeleid het hele traject van het zoeken naar vacatures totdat jij je thuis voelt op je nieuwe werkplek.

Een Naar Werk traject in de praktijk

In een Naar Werk traject ligt de focus volledig op het vinden van een passende baan. De re-integratieconsulent zal zoeken naar geschikte vacatures en deze met jou bespreken en je eventueel voorstellen bij de werkgever.

Natuurlijk gebruiken we bij het zoeken naar een passende baan de beschikbare technologie, maar de matching blijft wat ons betreft altijd mensenwerk.

Naast het zoeken naar vacatures heeft Zorg om Werk ook een groot netwerk van werkgevers, waar potentiële nieuwe werknemers kunnen worden voorgesteld.  Verder zal de re-integratieconsulent ook samen met jou een cv opstellen, of bijvoorbeeld je sollicitatiebrief checken en gaat mee naar een sollicitatiegesprek.

Het Naar Werk traject wordt op maat aangeboden, dus de invulling ervan wordt afgestemd op jou situatie. Ook als er een baan gevonden is, laat de consulent jou niet aan je lot over. Hij of zij zal er alles aan doen om alles soepel te laten verlopen, totdat jij, je thuis voelt op je nieuwe werkplek.

© 2023 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.