UWV

Re-integratie

Meedoen in de maatschappij is belangrijk, het wordt ook wel participeren genoemd. De politiek vindt het zelfs zo belangrijk dat er hele wetten voor zijn gemaakt. Werken is een belangrijke manier om mee te doen in de maatschappij.

Maar wat nu als het voor jou helemaal niet zo vanzelfsprekend is om een baan te vinden en vast te houden? Bijvoorbeeld omdat je sommige functies niet of maar gedeeltelijk in kunt vullen? Dan biedt Zorg om Werk je de helpende hand!

Er zijn verschillende trajecten mogelijk, waarin we jou begeleiden naar een passende plek op de arbeidsmarkt.

Het Naar Werk traject helpt je bijvoorbeeld bij het vinden van een betaalde baan. Terwijl een Werkfit traject je klaarstoomt voor de arbeidsmarkt. Je leert in dit traject bijvoorbeeld werknemersvaardigheden.

Als je lang uit de roulatie bent geweest kan het nodig zijn om eerst te kijken waar je goed in bent.

Of misschien is het oppakken van een hobby een mooie eerste stap. Dan is een modulair traject wellicht een goede optie voor jou.

Welk traject voor jou passend is hangt van je situatie af. Dit wordt ook altijd overlegd met jou consulent van de het UWV.

Naar werk

Naar werk fit

Praktijkassessment

Modulaire trajecten

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.