• Start
  • Wajong re-integratie
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Start naast je Wajong met re-integratie

Krijg jij momenteel een Wajong en wil je graag starten met re-integratie, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Zorg om Werk uit IJsselmuiden beschikt over ervaren consulenten die jou optimaal kunnen helpen om de eerste stap te zetten. Er zijn verschillende trajecten die je kunt volgen om weer aan de slag te gaan.

Wat kan je doen naast je Wajong voor re-integratie?

Wanneer je een Wajong hebt en wilt beginnen met re-integratie is het van belang dat je ondersteuning krijgt. Het is natuurlijk niet voor niks dat je momenteel een uitkering krijgt. Onze consulenten zijn getraind om jou bij iedere stap van je re-integratie te ondersteunen, zodat jij kan werken met een Wajong. Dit doen we door met jou in gesprek te gaan en al jouw talenten op een rijtje te zetten. Vervolgens gaat een jobcoach in de regio Zuid-Holland, of bij jouw in de buurt op zoek naar vacatures die bij jou passen. Dit gebeurt bij jou in de regio, waardoor je geen Wajong vacatures in Groningen aangeboden krijgt als je zelf in IJsselmuiden woont. Samen zorgen wij ervoor dat jij volledig voorbereid bent om weer terug aan het werk te gaan.

Graag wat bij verdienen?


Ga weer aan de slag

Wij zorgen ervoor dat jij naast een Wajong kunt starten aan re-integratie. Want niks is fijner dan dat jij kunt bijverdienen naast je Wajong-uitkering. Wij vertellen je graag meer over onze organisatie tijdens een kennismakingsgesprek. Een afspraak hiervoor plan je eenvoudig in door contact met ons op te nemen.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.