• Start
  • Wajong vacatures Utrecht
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Krijg je een Wajong en zoek je naar vacatures in Utrecht?

Zorg om Werk uit IJsselmuiden helpt jou bij het vinden van geschikte Wajong vacatures in Utrecht en omstreken. Wij koppelen je aan een loopbaanbegeleider in de regio en zorgen ervoor dat je een functie vindt die perfect aansluit op jouw talenten en vaardigheden. Hierdoor kom je stapsgewijs weer terug in de arbeidsmarkt.

Met een Wajong reageren op speciale vacatures in Utrecht

Wij zijn werkzaam in heel Nederland en helpen jou door middel van een Werkfit-traject. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio’s, zodat we je goed kunnen koppelen aan een geschikte organisatie, die rekening houdt met jouw situatie. Onze jobcoach in Zuid-Holland en omstreken gaat met jou aan de slag om je talenten in kaart te brengen. Zo weet je op welke vacature je kunt reageren, zodat je naast je Wajong weer aan de slag kunt. Naast Utrecht schakel je ons ook in voor:

Wij zorgen dat we een aantal geschikte vacatures vinden voor jou, waardoor je weer een stap dichter bij een nieuwe werkervaring bent. Zo kan jij werken naast je Wajong mogelijk maken.

Graag wat bij verdienen?


Maak kennis met onze begeleiders en vind een geschikte functie

Wil je naast je Wajong weer gaan bijverdienen? Dan helpen wij je voor mensen met een Wajong in regio Utrecht te vinden. Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Je bereikt ons door te bellen naar 038 45 38 600 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.