Partners

Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook door onze clienten met een 8,4 beoordeeld.

Zorgbewind Nederland (ZBN)

Financiële problemen of schulden zijn erg vervelend en hebben grote impact op je dagelijks leven.

Hier kan ZBN uitkomst bieden. Zij verzorgen bewindvoering, mentorschap en budgetbeheer. Voor meer informatie over ZBN kun je terecht op www.zbn.nu

Wajong Talenten

Wajong Talenten is een organisatie die werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak bij elkaar brengt.

Daarnaast verzorgt Wajong Talenten ook jobcoaching op de werkplek. Zodat iemand niet alleen een baan heeft, maar deze ook behoudt. Ook werkgevers kunnen bij Wajong Talenten terecht voor hulp en advies over de wet – en regelgeving en natuurlijk om een vacature te melden. Voor meer informatie over de dienstverlening. van Wajong Talenten kun je terecht op www.wajongtalenten.nl

Ons team, onze mensen, zitten niet op één locatie maar verspreid over het land. Korte lijnen en kennis van de regio met mensen uit de regio. Iedere stad of streek heeft zo zijn eigen aardigheden. Jobcoaches van Wajong Talenten houden hier rekening mee.

Er is altijd wel een jobcoach bij u in de buurt, neem gerust contact op en wij vertellen u graag over uw mogelijkheden!

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.