• Start
  • Wajong Bijverdienen
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Ontvang je een Wajong en wil je bijverdienen?

Als je een Wajong ontvangt, dan kan het lastig zijn om (weer) te starten met werken en bijverdienen. In dat geval is het handig om een loopbaanbegeleider van Zorg om Werk, gevestigd in IJsselmuiden, in te schakelen. Wij zoeken met jou naar een geschikte functie, zodat je naast je Wajong-uitkering kunt bijverdienen. Door te participeren op de arbeidsmarkt ontdek je waar jij goed in bent. Maak kennis met onze persoonlijke begeleiding voor een geschikte baan, geheel passend bij jouw situatie!
Met een Wajong kun je ook wat bijverdienen met een passende functie

Als je een Wajong-uitkering ontvangt, zoeken we samen met jou naar een baan, zodat je ook wat kunt bijverdienen. Bij Zorg om Werk bieden we namelijk persoonlijke begeleiding voor werkgevers en werknemers om passende werkplekken te realiseren, zodat jij kunt werken met een Wajong. Hierbij helpen we jou je talenten te ontdekken aan de hand van ons Werkfit-traject. Wij werken met loopbaanbegeleiders, verspreid door het hele land, die over een uitgebreid netwerk beschikken. Onze loopbaanbegeleiders zoeken met jou naar geschikte vacatures die geschikt zijn voor mensen met een Wajong-uitkering en willen bijverdienen in jouw gewenste regio, zoals:

Zo vinden wij gegarandeerd een vacature die bij jouw talenten past bij jou in de buurt.

Graag wat bij verdienen?


Neem contact met ons op voor meer informatie

Ontvang je een Wajong en wil je graag wat bijverdienen? Wij gaan samen met jou op zoek naar een geschikte functie uit de UWV-vacaturebank. Heb je vragen over de mogelijkheden om te gaan bijverdienen met een Wajong-uitkering? Neem dan contact op met onze locatie in IJsselmuiden via een van de contactmogelijkheden.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.