Zorg om Werk

Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Wij zijn daarom ook door onze clienten met een 8,4 beoordeeld.

Wij zijn Zorg om Werk, een jonge organisatie die werkzoekenden, werkgevers en werknemers ondersteunt in het oplossen van hun werk-gerelateerde vragen. Hierbij kijken we naar de talenten van mensen in plaats van hun beperkingen.

Ons enthousiaste team bestaat momenteel uit 45 medewerkers landelijk.

Wat doen wij?

Zorg om Werk is een jonge organisatie waar de integrale aanpak centraal staat. Niet alleen het vinden van werk of het verkrijgen van een Werk Fit niveau is belangrijk, maar ook de organisatie daarom heen.

Zijn er bijvoorbeeld problematische schulden, is de huisvesting geregeld of zijn er dusdanige psychische problemen die belemmerend zijn om het vol te houden. Zorg om Werk pakt deze problemen aan of zorgt dat de samenwerkende partners hiermee aan de slag gaan.

Ons Team

De re-integratieconsulenten en loopbaanbegeleiders van Zorg om Werk werken verspreid over het hele land. Ze hebben kennis van de sociale kaart en een groot netwerk in de regio. Deze kennis is essentieel om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Door onze landelijke dekking is er altijd wel een loopbaanbegeleider of re-integratieconsulent bij jou in de buurt!

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag over de mogelijkheden!

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.