Bedrijven

Loopbaanbegeleiding

Wat is loopbaanbegeleiding?

Iedereen loopt in zijn/haar loopbaan wel eens tegen problemen aan. Meestal gaan deze problemen voorbij of kunnen ze zelf worden opgelost. Een gesprek met familie of vrienden is dan voldoende.

Maar soms zijn loopbaanproblemen hardnekkig en is er professionele hulp nodig. De professionele loopbaanbegeleiders van Zorg om Werk helpen je graag met al je (loopbaan)vragen!

Loopbaanbegeleiding in de praktijk

Loopbaanbegeleiding is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst enzovoort. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen (loopbaan)vragen. Een veel gestelde vraag is bijvoorbeeld: wat wil ik in mijn loopbaan en waarom wil ik dat?

De meest intensieve vorm van loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject waarin jouw (loopbaan)vragen centraal staan. Dit is een traject met gesprekken met je loopbaanbegeleider en opdrachten die je inzicht geven in jou specifieke situatie.

Het traject is vrij intensief, want je bent met jezelf aan het werk. Ook zijn er kosten verbonden aan dit traject. Het traject wordt echter op maat aangeboden en alles is erop gericht om jouw (loopbaan)vragen te beantwoorden.

Loopbaanbegeleiding: invensteren in jezelf

Loopbaanbegeleing is hard werken en soms best confronterend. Maar omdat het hele traject om jou en alleen om jou draait heb je als het goed is, langere tijd profijt van dit traject. Je investeert dus in jezelf op de korte en lange termijn!

Omdat wij geloven dat loopbaanbegeleiding maatwerk is, biedt Zorg om Werk persoonlijke trajecten voor loopbaanbegeleiding.

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.