• Start
  • Re-integratieplan werkfit
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Re-integratieplan Werkfit

Bij het opstarten van een re-integratieplan, zoals Werkfit, kan het overweldigend aanvoelen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij Zorg om Werk hebben we de expertise en ervaring om je hierin te begeleiden. We zijn gespecialiseerd in re-integratietrajecten voor mensen met een uitkering en zorgen dat je weer vol vertrouwen de arbeidsmarkt betreedt.

Wat houdt een re-integratieplan zoals Werkfit in?

Het re-integratieplan Werkfit is meer dan alleen een plan; het is een traject dat gericht is op jouw unieke capaciteiten en behoeften. Centraal staat het Werkfit-traject van het UWV. Samen met een re-integratieconsulent stel je doelen op en zet je stappen naar een passende baan. Het is een samenwerking tussen jou, het UWV en de consulent, waarbij jouw groei en welzijn centraal staan. Zo ga jij weer vol zelfvertrouwen aan de slag op de arbeidsmarkt. Voordat we samen een re-integratieplan opstellen, zullen we je uitgebreid informeren over Werkfit en de bijkomende kosten en regelingen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Graag wat bij verdienen?


Ga weer terug aan het werk

Dankzij een re-integratieplan zoals Werkfit kun je bijvoorbeeld weer gaan werken met een Wajong. En het mooie is: we hebben een speciale vacaturebank in samenwerking met het UWV. Hier vind je banen die passen bij jouw profiel en wensen. Dus, ben jij klaar om weer te stralen op de arbeidsmarkt? Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar jouw nieuwe toekomst.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.