✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Vacaturebank van het UWV

Bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden helpen we je een geschikte vacature te vinden in de vacaturebank van het UWV. Ontvang je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering en wil je graag (weer) starten met werken? Dan begeleiden onze loopbaancoaches jou om een geschikte functie te vinden. Zo ben je verzekerd van een baan waar jouw talenten optimaal worden benut!

Een geschikte vacature vinden in de vacaturebank van het UWV

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te participeren op de arbeidsmarkt of om een baan te houden. Bij Zorg om Werk begeleiden we daarom mensen om succesvol te re-integreren op de arbeidsmarkt, onder andere aan de hand van het werkfit-traject. Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en werknemersvaardigheden, zodat je een goed beeld krijgt van waar je goed in bent en welke vacatures geschikt zijn voor jou. Zo kun je binnen no-time succesvol solliciteren op toffe functies in de vacaturebank van het UWV. Ontvang je een WAO en wil je bijverdienen? Maak dan kennis met onze loopbaanbegeleiders! In de vacaturebank vind je onder andere:

Graag wat bij verdienen?

Neem contact op met een van onze loopbaanbegeleiders

Wil je ook succesvol solliciteren op functies uit de vacaturebank van het UWV? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bereikt onze locatie in IJsselmuiden door te bellen naar 038 45 38 600 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij koppelen je dan aan een loopbaanbegeleider uit jouw regio.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2022 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.