✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Vacaturebank van het UWV

Bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden helpen we je een geschikte vacature te vinden in de vacaturebank van het UWV. Ontvang je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering en wil je graag weer starten met werken? Dan begeleiden onze loopbaancoaches jou om een geschikte functie te vinden. Zo ben je verzekerd van een baan waar jouw talenten optimaal worden benut!

Hoe vind je een geschikte vacature in de vacaturebank van het UWV?

Het vinden van een geschikte vacature is niet altijd even makkelijk, daarom helpen wij jou. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te participeren op de arbeidsmarkt of om een baan aan te houden. Wij begeleiden daarom mensen om succesvol te re-integreren op de arbeidsmarkt, onder andere aan de hand van het Werkfit-traject. Samen met een re-integratieconsulent, ga jij op zoek naar je talenten en werknemersvaardigheden. Zo krijg je een goed beeld van waar je goed in bent en welke vacatures geschikt zijn voor jou. Met onze hulp kun je binnen no-time succesvol solliciteren op toffe functies in de vacaturebank van het UWV. Wil je graag wat bijverdienen naast een WAO? Maak dan kennis met onze loopbaanbegeleiders! In de vacaturebank vind je onder andere:

Wij helpen jou solliciteren naar een geschikte vacature.

Graag wat bij verdienen?


Neem contact op met een van onze loopbaanbegeleiders

Wil je ook succesvol solliciteren op functies uit de vacaturebank van het UWV? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij koppelen je aan een loopbaanbegeleider uit jouw regio, die alles weet over werken met een Wajong. Zo kom je altijd in contact met iemand in jouw omgeving, die jou helpt in je zoektocht.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.