• Start
  • Werkfit-traject kosten
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

De kosten van een Werkfit-traject

Het volgen van een Werkfit-traject en de kosten daarvan zijn essentiële factoren bij het nemen van een weloverwogen beslissing op het gebied van re-integratie. Bij Zorg om Werk begrijpen we dat je duidelijkheid wilt over de financiële investering die gepaard gaat met zo'n traject. Jouw herintreding op de arbeidsmarkt moet immers soepel en financieel transparant verlopen.

Wat je wilt weten over de kosten van een Werkfit-traject

Wanneer je overweegt om een re-integratieplan op te stellen om werkfit te worden, is het goed om te weten wat de gebruikelijke kosten zijn. Het Werkfit-traject van het UWV heeft specifieke tarieven, die variëren afhankelijk van de aangeboden diensten en je persoonlijke behoeften. Het is belangrijk om je te realiseren dat de kosten voor een Werkfit-traject vaak een investering zijn in je toekomst, welzijn en duurzame inzetbaarheid.

Graag wat bij verdienen?


Ga in gesprek met een van onze consulenten!

Heb je vragen over werken met een Wajong of ben je benieuwd hoe een Werkfit-traject verloopt en welke kosten daarbij komen kijken? Wij staan je graag te woord. Onze consulenten zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld werken met een WAO-uitkering. Plan dan ook een intakegesprek in met een van onze deskundige consulenten. Zij kunnen je informeren, adviseren en begeleiden bij elke stap van jouw Werkfit-traject. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.