• Start
  • WAO en vrijwilligerswerk
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

WAO en vrijwilligerswerk

Ontvang je een WAO en wil je graag starten met vrijwilligerswerk? Laat je begeleiden door Zorg om Werk uit IJsselmuiden. Wij helpen jou om succesvol te re-integreren op de arbeidsmarkt. Door vrijwilligerswerk te doen naast je uitkering, vergroot je je zelfvertrouwen en leer je weer stap voor stap om te participeren in de samenleving. Wij helpen jou een geschikte plek te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal worden benut!

Een WAO ontvangen en zelfvertrouwen opdoen met vrijwilligerswerk

Als je een WAO ontvangt, kan het prettig zijn om langzaamaan te starten met vrijwilligerswerk. Ben je langdurig uit de roulatie geweest en wil je graag weer iets om handen hebben en sterker in je schoenen staan? Dan gaat een re-integratieconsulent met jou in gesprek om geschikt vrijwilligerswerk te vinden. Dit kan bijvoorbeeld bij een passende werkervaringsplek van het UWV. Onze consulenten beschikken over een groot netwerk in de regio, waardoor ze je kunnen helpen aan een geschikte functie door samen met jou de beschikbare vacatures te bekijken.

Graag wat bij verdienen?


Maak kennis met onze loopbaanbegeleiders

Ontvang je een WAO en wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Ben je op zoek naar vacatures geschikt voor een banenafspraak? Of wil je naast je WAO een zakcentje bijverdienen? In al deze gevallen helpen we je graag. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Je kunt ook bij ons terecht als je wilt werken naast je Wajong-uitkering.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.