• Start
  • WAO en bijverdienen
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Een WAO en bijverdienen

Ontvang je een WAO en wil je graag wat bijverdienen? Bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden begeleiden we mensen om een (her)intrede op de arbeidsmarkt te maken. Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en helpen we je een geschikte functie te vinden bij een werkgever die bij je past. Zo is het mogelijk om het krijgen van een WAO-uitkering en werken te combineren.

Hoe kan je naast een WAO werken en daardoor bijverdienen?

Door speciale vacatures zorgen wij ervoor dat jij kunt werken naast je WAO en daardoor kunt bijverdienen. Hierbij kijken we niet naar jouw beperkingen, maar juist naar jouw talenten. Zo kom je op een passende baan of geschikte werkervaringsplek van het UWV terecht, passend bij jouw situatie. Wel zo fijn als je wilt bijverdienen naast je WAO. Wij koppelen je aan een re-integratieconsulent uit jouw regio, die over een uitgebreid netwerk beschikt. Samen vinden jullie binnen de UWV-vacaturebank een baan en werkgever die perfect bij je passen, zodat je naast je WAO-uitkering fijn kunt gaan werken! Zodra je meer ondersteuning nodig hebt om te gaan werken met een WAO-uitkering, kun je in aanmerking komen voor een re-integratie via de gemeente door middel van verschillende trajecten.

Graag wat bij verdienen?


Maak een afspraak en start met werken naast je WAO-uitkering

Ontvang je een WAO en wil je wat gaan bijverdienen? Of wil je starten met vrijwilligerswerk naast je WAO? Neem dan contact op met een van onze loopbaanbegeleiders en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Samen met jou kijken we naar mogelijkheden om naast je WAO-uitkering kunt gaan werken en bijverdienen! Ook als wilt werken met een Wajong-uitkering.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.