• Start
  • WAO en bijverdienen
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Een WAO krijgen en bijverdienen

Ontvang je een WAO en wil je graag wat bijverdienen? Bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden begeleiden we mensen om een (her)intrede op de arbeidsmarkt te maken. Samen met jou gaan we op zoek naar je talenten en helpen we je een geschikte functie te vinden bij een werkgever die bij je past. Zo kun je naast je WAO-uitkering ook werken en vergroot je je zelfvertrouwen en werknemersvaardigheden op.

Met een WAO (weer) werken en bijverdienen in een toffe functie

Bij Zorg om Werk helpen we mensen die een WAO ontvangen een geschikte baan te vinden, zodat ze wat kunnen bijverdienen. Hierbij kijken we niet naar jouw beperkingen, maar juist naar jouw talenten, onder andere met ons werkfit-traject. Zo kom je op een passende baan of geschikte werkervaringsplek van het UWV terecht, passend bij jouw situatie. Wij koppelen je aan een loopbaanbegeleider uit jouw regio, die over een uitgebreid netwerk beschikt. Samen vinden jullie binnen de UWV-vacaturebank een baan en werkgever die perfect bij je passen, zodat je naast je WAO-uitkering fijn kunt gaan werken!

Graag wat bij verdienen?

Maak een afspraak en start met werken naast je WAO-uitkering

Ontvang je een WAO en wil je wat gaan bijverdienen? Of wil je starten met vrijwilligerswerk naast je WAO? Neem dan contact op met een van onze loopbaanbegeleiders uit IJsselmuiden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je bereikt ons door te bellen naar 038 45 38 600 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Samen met jou kijken we naar mogelijkheden om naast je WAO-uitkering kunt gaan werken en bijverdienen!

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2022 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.