• Start
  • Vacatures banenafspraak
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Vacatures voor een indicatie banenafspraak

Bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden vind je geschikte vacatures, ook als je een indicatie banenafspraak hebt. Met een indicatie banenafspraak wordt het makkelijker voor je om een geschikte functie te vinden bij een werkgever die rekening houdt met jouw situatie. Zo ontdek je wat je talenten zijn en doe je werknemersvaardigheden op. Ga in gesprek met een van onze loopbaancoaches en vind een functie die perfect bij je past.

Vind geschikte vacatures als je een indicatie banenafspraak hebt

Als je een indicatie banenafspraak hebt, helpen onze loopbaancoaches je om geschikte vacatures te vinden. Samen met jou brengen we je talenten in kaart en kijken we naar wat er wél kan in jouw situatie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en weten je te koppelen aan een begeleider uit jouw regio. Deze beschikt over een uitgebreid netwerk, waardoor je eenvoudig een weg navigeert door de vacaturebank van het UWV. Je solliciteert onder andere op:

Graag wat bij verdienen?


Maak een afspraak met een van onze loopbaanbegeleiders

Heb je een indicatie banenafspraak of wil je naast je WW wat bijverdienen? Wil je graag solliciteren op passende vacatures, maar vind je het lastig om de eerste stap te zetten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Wij starten graag met een van onze trajecten, zoals het werkfit-traject. Je bereikt onze locatie in IJsselmuiden via 038 45 38 600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2022 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.