• Start
  • Vacatures banenafspraak
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Vacatures voor een indicatie banenafspraak

Bij Zorg om Werk in IJsselmuiden vind je geschikte vacatures, ook als je een indicatie banenafspraak hebt. Met een indicatie banenafspraak wordt het makkelijker voor je om een geschikte functie te vinden bij een werkgever die rekening houdt met jouw situatie. Zo ontdek je wat je talenten zijn en doe je werknemersvaardigheden op.

Vind geschikte vacatures als je een indicatie banenafspraak hebt

Als je een indicatie banenafspraak hebt, helpen onze loopbaancoaches je om geschikte vacatures te vinden. Samen brengen we je talenten in kaart en kijken we naar wat er wél kan in jouw situatie. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en weten je te koppelen aan een begeleider uit jouw regio. Hij of zij beschikt over een uitgebreid netwerk, waardoor je eenvoudig een weg navigeert door verschillende vacatures. Je solliciteert onder andere op:

Uiteindelijk bepaal jij zelf voor welke vacature je wilt solliciteren.

Graag wat bij verdienen?


Maak een afspraak met een van onze loopbaanbegeleiders

Heb je een indicatie banenafspraak of wil je naast je WIA bijverdienen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met een loopbaancoach bij jouw in de buurt. Zo kan jij binnen een mum van tijd gaan werken met een Wajong of andere uitkering en optimaliseer jij jouw kwaliteiten op de arbeidsmarkt.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.