• Start
  • Werkervaringsplek UWV
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Werkervaringsplek van het UWV

Wil je (weer) starten op de arbeidsmarkt met behulp van een werkervaringsplek van het UWV? Dan schakel je Zorg om Werk uit IJsselmuiden in. Samen gaan we op zoek naar een geschikte werkplek, zodat je ontdekt waar jouw kwaliteiten liggen en wat je meer zelfvertrouwen geeft. Ontdek de mogelijkheden voor jouw situatie en vind een passende functie!

Wat is een werkervaringsplek van het UWV?

Een werkervaringsplek geselecteerd door het UWV kan je vergelijken met een stage. Je voert de taken uit die een werknemer voor de werkgever doet, om te testen of het bij je past. Wij helpen jou om langzaamaan weer de stap te maken naar de arbeidsmarkt, door het regelen van een werkervaringsplek via het UWV. Wil je gaan werken naast je WAO-uitkering, zonder jezelf voorbij te lopen? Of wil je naast je WW bijverdienen? Door het vinden van een werkervaringsplek van het UWV ontdek je wat je wél kan, in plaats van je enkel te focussen op wat je niet kan. Zo vergroot je je zelfvertrouwen en doe je werknemersvaardigheden op. Wij koppelen je aan een re-integratieconsulent uit jouw regio, die over een uitgebreid netwerk beschikt. Zo vind je gegarandeerd een geschikte werkervaringsplek om te starten met werken naast je Wajong.

Graag wat bij verdienen?


Neem contact met ons op en vind een passende functie

Ben je op zoek naar een werkervaringsplek van het UWV? Onze consulenten gaan graag met jou in gesprek om een geschikte vacature te vinden. Neem contact met op met onze hoofdlocatie in IJsselmuiden, door te bellen naar 038 45 38 600. Heb je vragen over onze organisatie? Stel deze dan gerust, wij helpen je graag! Ook als je een jobcoach, regio Brabant, voor een vacature nodig hebt, kan je bij ons terecht.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.