• Start
  • UWV-banen Rotterdam
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

UWV-banen in Rotterdam en omstreken

Ben je op zoek naar UWV-banen in de omgeving van Rotterdam? Dan schakel je de loopbaanbegeleiders van Zorg om Werk uit IJsselmuiden in. Wij helpen je passend werk te vinden, waarin jouw goede aspecten optimaal worden benut. Zo vind je een baan bij een werkgever die rekening houdt met jouw situatie en kun je weer meedoen op de arbeidsmarkt.

Vind geschikte UWV-banen in Rotterdam en ver daarbuiten

Wij helpen je om geschikte UWV-banen te vinden in de regio Rotterdam en daarbuiten. Op het moment dat je een Wajong-uitkering hebt en wilt bijverdienen, zorgen wij ervoor dat jij een overzicht krijgt met vacatures die op jouw kwaliteiten aansluiten. Ook als je op zoek bent naar vacatures voor een indicatie banenafspraak, bieden wij je een helpende hand. Met een jobcoach uit Brabant of elders in het land, ga je kijken naar de banen die het UWV aanbied. Hierdoor vind je gegarandeerd een bedrijf dat begrijpt wat jouw situatie is en willend is om zich hierop aan te passen.

Graag wat bij verdienen?


Maak snel een afspraak bij een van onze coaches

Wil je hulp met het vinden van UWV-banen in Rotterdam en omstreken? Bel dan naar 038 45 38 600 voor het maken van een afspraak. Tijdens jouw gesprek met een van onze loopbaanbegeleiders zullen we meerdere onderwerpen bespreken, zoals de reden waarom jij wilt werken naast je Wajong-uitkering. Tevens kijken we meteen of je in aanmerking komt voor een modulair werktraject.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.