✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

WW en mantelzorg

Het combineren van WW en mantelzorg kan als een uitdaging voelen, vooral als je onbekend bent met de regels en mogelijkheden. Bij Zorg om Werk begrijpen we dit volledig. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met een uitkering bieden we een steun in de rug voor hen die de wereld van WW en mantelzorg betreden.

Wat dient er geregeld te worden om een WW en mantelzorg te combineren?

Als je een WW-uitkering ontvangt en tegelijkertijd als mantelzorger fungeert, moet er een balans gevonden worden tussen je rechten en plichten. Daarbij komt vaak de vraag over een vrijstelling van sollicitatieplicht bij een WW om de hoek kijken. Dit houdt in dat, onder bepaalde voorwaarden, de sollicitatieplicht tijdelijk opgeschort kan worden. Ons re-integratiebureau staat klaar om je te informeren en begeleiden in deze complexe situaties.

Graag wat bij verdienen?


Vraag hulp van een expert aan

Het combineren van een WW-uitkering en mantelzorg kan ingewikkeld zijn, maar je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn speciale regelingen van het UWV bij mantelzorg waar je wellicht recht op hebt. Onze consulenten zijn op de hoogte van alle nuances en staan klaar om je te begeleiden. Voel je vrij om contact met ons op te nemen en laat je adviseren over de beste stappen in jouw unieke situatie.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.