• Start
  • Wajong vacatures Groningen
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Ontvang je een Wajong en zoek je vacatures in Groningen?

Als je een Wajong ontvangt en op zoek bent naar geschikte vacatures in regio Groningen, dan schakel je Zorg om Werk uit IJsselmuiden in. Wij helpen jou een baan te vinden, waar je je vaardigheden en talenten optimaal kunt benutten. Hierbij kijken we juist naar wat er voor jou mogelijk is. Zo maak je rustig weer de stap naar de arbeidsmarkt en kom je terecht bij een functie die perfect bij je past.

Als je een Wajong ontvangt, helpen wij je vacatures in Groningen te vinden

Als je een Wajong ontvangt en wilt bijverdienen, dan kan het lastig zijn om geschikte functies te vinden of om te reageren op vacatures in Groningen en omstreken. In dat geval kun je rekenen op de hulp van een van onze loopbaanbegeleiders uit de regio. Zij helpen je een weg te vinden tussen de mogelijkheden van het UWV en brengen met je in kaart wat je vaardigheden zijn en welke functies bij jou zouden passen. Zo krijg je handvatten om met zelfvertrouwen weer de stap naar Wajong re-integratie te maken. We zijn, naast Groningen, werkzaam door heel Nederland om jou te helpen solliciteren op vacatures naast je Wajong. Voor Wajong-vacatures in regio Utrecht, kun je daarom ook uitstekend bij ons terecht.

Graag wat bij verdienen?


Neem contact met ons op en maak kennis met onze loopbaanbegeleiders

Krijg je een Wajong en wil je gaan solliciteren op geschikte vacatures in Groningen en omstreken? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen over werken met een Wajong? Stel dan ook gerust je vragen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.