• Start
  • Vrijstelling sollicitatieplicht WIA
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Vrijstelling van sollicitatieplicht bij een WIA

Bij het ontvangen van een WIA-uitkering heb je normaal gesproken een sollicitatieplicht. Maar wist je dat er situaties zijn waarin je een vrijstelling van sollicitatieplicht bij een WIA kunt krijgen? Dit betekent dat je in bepaalde omstandigheden niet verplicht bent om actief naar werk te zoeken, zelfs als de arbeidsmarkt daarop aandringt.

Wanneer krijg je een vrijstelling van sollicitatieplicht bij een WIA?

Het verkrijgen van een vrijstelling is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan je gezondheidssituatie, leeftijd of specifieke omstandigheden die het solliciteren belemmeren. Het kan soms een puzzel zijn om dit allemaal te begrijpen. Gelukkig heeft ons re-integratiebureau veel ervaring met deze materie en kan je bijstaan in het navigeren door deze complexe regelgeving en inzicht geven in jouw persoonlijke situatie.

Graag wat bij verdienen?


Ga in gesprek met een specialist!

Twijfel je of je in aanmerking komt voor een vrijstelling van sollicitatieplicht bij een WIA? Plan dan een afspraak in met een van onze consulenten. Dit kan je verder helpen om te onderzoeken of je in aanmerking komt voor een vrijstelling van werk- en sollicitatieplicht. En niet te vergeten: het kan ook je mogelijkheden verduidelijken over bijverdienen met een WIA. Wacht niet langer, maar duik dieper in je rechten en ontdek vandaag nog jouw mogelijkheden.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.