• Start
  • Vacatures UWV Alkmaar
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Vacatures van het UWV in regio Alkmaar

Ben je op zoek naar vacatures en ontvang je een uitkering van het UWV in regio Alkmaar? Dan schakel je Zorg om Werk uit IJsselmuiden in. Samen gaan we op zoek naar een passende baan. Onze organisatie is werkzaam in heel Nederland en beschikt over een groot netwerk aan werkgevers. Zo helpt onze loopbaanbegeleider jou om een fijne werkplek te vinden.

Vind geschikte vacatures van het UWV in Alkmaar en daarbuiten

Als je op zoek bent naar vacatures van het UWV in Alkmaar en omstreken, dan helpen we jou een passende baan te vinden. Wil je graag werken met een Wajong? Of wil je naast je WIA wat bijverdienen? Een loopbaanbegeleider uit jouw regio gaat samen met jou aan de slag om een geschikte functie te vinden. Hierbij kijken we niet naar je beperkingen, maar juist naar je kwaliteiten. Zo zorgen wij ervoor dat je met je Wajong start aan re-integratie in de arbeidsmarkt. Je komt dan terecht bij een ervaren bedrijf, dat zich aanpast aan jouw situatie en jou helpt bij jouw re-integratie. Zo vergroot je je zelfvertrouwen, doe je werknemersvaardigheden op en leer je weer participeren op de arbeidsmarkt.

Graag wat bij verdienen?


Maak een afspraak met een loopbaanbegeleider

Ben je op zoek naar geschikte vacatures van het UWV in regio Alkmaar? Neem dan contact ons op en wij koppelen je aan een loopbaanbegeleider uit jouw regio. Wij helpen je graag een geschikte baan of UWV-werkervaringsplek te vinden binnen jouw vermogen. Je bereikt ons door te bellen naar 038 45 38 600.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.