• Start
  • UWV Breda vacatures
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Valt u onder het UWV en zoekt u in Breda naar vacatures?

Ontvangt u een uitkering van het UWV en wilt u in de omgeving van Breda solliciteren op passende vacatures? Dan kunt u terecht bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden. Samen met een loopbaanbegeleider uit de regio ga je op zoek naar een geschikte baan, waarbij je optimaal gebruik kunt maken van je talenten in iedere situatie. Zo maken we de stap naar de arbeidsmarkt gemakkelijker!

Het UWV heeft passende vacatures voor mensen met een uitkering

Onze organisatie is werkzaam door heel Nederland en heeft lokale loopbaanbegeleiders die jou helpen om geschikt werk te vinden, bijvoorbeeld via de vacaturebank van het UWV. Ontvang je een uitkering van het UWV en zoek je naar vacatures in de omgeving van Breda? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een geschikte functie, die past bij jouw situatie. Onze jobcoach voor vacatures in Brabant beschikt over een uitgebreid netwerk. Hij of zij helpt je zo een geschikte werkgever te vinden, waarbij je werknemersvaardigheden opdoet en weer leert participeren op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld via ons Werkfit-traject. Zo vind je een baan die je kan behouden en vergroot je je zelfvertrouwen.

Graag wat bij verdienen?


Solliciteer op passende vacatures voor een herstart op de arbeidsmarkt

Woon je in regio Breda en ben je op zoek naar vacatures van het UWV? Zit je bijvoorbeeld in de Wajong en wil je werken? Of wil je naast je WW bijverdienen? Schakel dan onze loopbaanbegeleiders in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens een afspraak. Je bereikt onze organisatie uit IJsselmuiden via 038 45 38 600 voor het maken van een afspraak.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.