• Start
  • Jobcoach vacature Zuid-Holland
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Een vacature vinden met hulp van een jobcoach

Een jobcoach helpt jou op het moment dat je wilt reageren op een vacature in Zuid-Holland, maar zelf de stap niet durft te zetten. Jobcoaching is ideaal voor mensen met een uitkering via het UWV. Ben je lang uit de running geweest of heb je lichamelijke of mentale klachten, waardoor je niet in loondienst kan werken? Dan helpt een jobcoach van Zorg om Werk uit IJsselmuiden je bij het vinden van een vacature die bij je past.

Onze jobcoach vindt de perfecte vacature voor jou

Wil jij de eerste stap zetten om weer mee te doen in de maatschappij, en wil je graag hulp van een jobcoach, bij het vinden van een geschikte vacature? Onze consulenten helpen je graag verder. Tijdens een gesprek maken wij een plan van aanpak met je op. Zo weten zowel de jobcoach als jijzelf wat er moet gebeuren voordat er actief gezocht wordt naar een vacature die bij je past. Denk hierbij aan het opmaken van een cv met daarin jouw kwaliteiten. Als de basis er is, gaat een van onze jobcoaches op zoek naar vacatures binnen hun netwerk of de vacaturebank van het UWV. Wij zijn namelijk van mening dat matchmaking een menselijke functie is en doen dit dan ook graag voor je. Zo zorgen wij ervoor dat je kunt werken met een Wajong of andere uitkering.

Graag wat bij verdienen?


Plan jouw gesprek met een coach in

Schakel de hulp in van een jobcoach en zet een goede stap richting het vinden van een vacature die past bij jouw kwaliteiten. Onze organisatie is er voor iedereen die weer aan de slag wilt op de arbeidsmarkt. Wij weten wat het UWV verwacht en zorgen ervoor dat jij daaraan voldoet. Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek en maak een begin aan jouw traject.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.