✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Bijverdienen naast je WIA

Als je wil bijverdienen naast de WIA die je ontvangt, dan kun je terecht bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden. Wij gaan samen op zoek naar een passende functie, die uitgaat van wat je wél kan in plaats van wat niet. Onze loopbaanbegeleiders beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio en weten zo samen met jou een geschikte werkgever te vinden. Zo kun je weer aan de slag!

Hoe zorgen we ervoor dat je kunt bijverdienen naast je WIA?

Bij Zorg om Werk begrijpen we dat het belangrijk is om mee te doen in de maatschappij. Daarom begeleiden we mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om een baan te vinden of houden. Ontvang je een WIA en wil je graag wat bijverdienen? Of wil je naast je Wajong gaan bijverdienen? Dan staat een loopbaanbegeleider uit de regio jou bij om een passende functie te vinden binnen een traject dat aansluit op jouw behoeften. Denk hierbij aan het Werkfit-traject. Wij bieden onder andere de volgende vacatures in diverse gemeenten aan:

Zo vind je, met onze hulp, gegarandeerd een bedrijf waar je kunt werken met een Wajong of WIA, die tevens bij je past.

Graag wat bij verdienen?


Maak kennis met onze loopbaanbegeleiders

Wil je naast je WIA gaan bijverdienen? Dan schakel je de loopbaanbegeleiders van Zorg om Werk in IJsselmuiden in. Neem contact met ons op door te bellen naar 038 45 38 600 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en talenten te bespreken.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.