✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Bijverdienen naast je WIA

Als je wil bijverdienen naast de WIA die je ontvangt, dan kun je terecht bij Zorg om Werk uit IJsselmuiden. Wij gaan samen met je op zoek naar een passende functie, die uitgaat van wat je wél kan in plaats van wat niet. Onze loopbaanbegeleiders beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio en weten zo samen met jou een geschikte werkgever en baan te vinden. Zo kun je weer aan de slag!

Bijverdienen naast je WIA doe je in een van onze passende functies

Bij Zorg om Werk begrijpen we dat het belangrijk is om mee te doen in de maatschappij. Wij begeleiden daarom mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om een baan te vinden of te houden. Ontvang je een WIA en wil je graag wat bijverdienen? Of wil je naast je Wajong gaan bijverdienen? Dan staat een loopbaanbegeleider uit de regio jou bij om weer een passende functie te vinden binnen een traject dat bij jou past, bijvoorbeeld het werkfit-traject. Wij bieden onder andere de volgende vacatures in diverse regio’s aan:

Graag wat bij verdienen?


Maak kennis met onze loopbaanbegeleiders

Wil je naast je WIA ook gaan bijverdienen? Dan schakel je de loopbaanbegeleiders uit Zorg om Werk in IJsselmuiden in. Heb je vragen of wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 45 38 600 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2022 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.