• Start
  • Bijverdienen naast WW-uitkering
✔ Groot netwerk
✔ Regioconsulenten
✔ Zorg én begeleiding

 

Bijverdienen naast je WW-uitkering

Wil je gaan bijverdienen naast de WW-uitkering die je ontvangt? Zorg om Werk uit IJsselmuiden helpt je graag hierbij. Wij beschikken over een team van loopbaanbegeleiders die jouw helpen je zelfvertrouwen terug te winnen. Zo ga jij vol goede moed een start maken aan jouw persoonlijke traject om weer terug de arbeidsmarkt op te gaan.

Bijverdienen naast je WW-uitkering met persoonlijke begeleiding

Zodra je wilt bijverdienen naast jouw WW-uitkering is het van belang dat je goed ondersteund wordt. Wij beschikken daarom over diverse loopbaanbegeleiders, die jou helpen bij het vinden van een geschikte baan bij een ervaren werkgever, door middel van de vacaturebank van het UWV. Samen met de loopbaanbegeleider vind je een geschikte werkervaringsplek van het UWV. Dit is van groot belang om ervoor te zorgen dat jij naast het bijverdienen wel jouw WW-uitkering blijft houden. Door het volgen van een modulair traject van het UWV, kan jij ervoor zorgen dat je terug op de been komt binnen de arbeidsmarkt.

Graag wat bij verdienen?


Maak kennis met onze loopbaanbegeleiders

Wil je kennismaken met een van onze loopbaanbegeleiders uit jouw regio, om te gaan bijverdienen naast je WW-uitkering of als je wilt werken naast je Wajong? Neem dan contact op met onze hoofdlocatie in IJsselmuiden en maak een afspraak. Je bereikt ons via 038 45 38 600. Heb je vragen over onze organisatie? Stel deze dan gerust of vraag om meer informatie.

 

 

Contactformulier

 

Terugbelverzoek

© 2024 | Zorg om werk | Alle rechten voorbehouden.
Tasveld 10-6, 8271 RW IJsselmuiden, 038-4538600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.